Firma Jorna. Messen en scharen online.

Sabatier Delice

Een steelse blik, een achteloze aanraking... En dan is daar het verlangen naar Delice. De nieuwe messencollectie van het kwaliteitsmerk Diamant Sabatier.
Delice voldoet aan de scherpste eisen. Het lemmet is vervaardigd van hooggelegeerd roestvrij Duits X45 Cr Mo V15 staal (DIN 1.4116). Alle messen zijn daardoor duurzaam vlijmscherp. De kuiltjes voorkomen dat etenswaren aan het lemmet blijven kleven. Bovendien is de krop van gesmeed roestvrij staal. Ook de constructie is zeer degelijk: de lemmetangel is muurvast bevestigd aan de roestvrij stalen hefteindplaat. Door het comfortabele heft van smaakvol ebben pakkahout heeft Delice een zeer stijlvol design. Klasse in techniek en design dus.

De nieuwe messencollectie Delice biedt voor elke handeling het juiste mes. De collectie bestaat uit een officemes, universeel keukenmes, klein koksmes, groot koksmes, tomaten- worst- en kaasmes met microkarteling, groot santokumes, broodmes en aanzetstaal. Alle messen zijn verpakt in een zeer fraaie zwarte geschenkverpakking. Daarbij bevat de Delice collectie een prachtig vormgegeven design messenblok met 5-delige inhoud. Een pronkstuk in elke keuken!

De Delice collectie van Diamant Sabatier is gunstig geprijsd en wordt krachtig onderbouwd door levenslange garantie.