Firma Jorna. Messen en scharen online.

Zwilling Koksmessen Twin 1731

TWIN 1731 verenigt hightech en hightouch.

Het hoogwaardige staal Cronidur 30 een staalsoort dat zich heeft bewezen in de luchtvaart- en ruimtevaartechniek, garandeert langdurige scherpte, corrosiebestendigheid en duurzaamheid van het lemmet. Het mes werd met precisie gesmeed uit één stuk en met ijs gehard en manifesteert zich als SIGMAFORGE product. Fraai van vorm, glad maar toch robuust. Het handvat gemaakt van geolied ebbenhout rondt het individuele karakter van het mes af.

TWIN 1731 werd teruggebracht tot de essentie en is met de voelbare vanzelfsprekende intensiteit van de materialen, een mes dat steeds vertrouwder wordt, dat u altijd zult willen blijven gebruiken.

Design. De internationaal bekende architect en ontwerper Matteo Thun uit Milaan gaf voor ZWILLING J.A. HENCKELS vorm aan de TWIN 1731. Zijn design verenigt het beproefde met innovatie en vervolmaakt vorm en functie. Een mes, teruggebracht tot de essentie. De vorm volgt de functie. Functie volgt een visie en de visie volgt de realiteit. Daaruit ontstaat schoonheid.